blogg

Nieuw Jaar & Nieuwe kansen!

Het is alweer een tijd geleden dat ik wat heb gepost lieve lezers, maar ” IM BACK”!

Ten eerste wil ik iedereen een fijne jaarwisseling wensen! 2017 ging voor mij als een rollercoaster voorbij.

Maar zoals jullie al hebben gelezen is het onderwerp van deze blog ”Nieuw Jaar en Nieuwe kansen”

Het begin van mijn nieuwjaar begon gelijk met een nieuwe spannende start, want ik ben sinds 3 weken geleden weer begonnen met werken, maar oh boy wat is het wennen. Maar daar kom ik later op terug!

Na twee jaar thuis gezeten te hebben voelde ik al een tijdje de drang om weer aan de slag te gaan. Geestelijk en lichamelijk kon ik niet weer direct aan de bak na mijn bevalling dus had ik ook bewust  besloten om thuis te blijven om te kunnen genieten van mijn dochtertje.

Ik kreeg op den duur het gevoel dat ik mezelf was vergeten. Wat vond ik leuk om te doen in mijn vrije tijd, wat waren mijn hobby’s, ik wist het allemaal niet meer. Boodschappen doen zag ik als ”me time” en ik voelde me buiten het mama zijn een beetje lost en nutteloos.

Don’t get me wrong ik vind het heerlijk om mama te zijn! Mama zijn is het mooiste in mijn leven wat ik ooit heb meegemaakt en nog steeds mee maak, maar ik miste ook wel de oude ik. Dus besloot ik om te solliciteren.

In December heb ik gesolliciteerd bij mijn oude stageplek Westcord Hotels in Amsterdam, waar ik in 2012/2013 5 maanden stage heb gelopen. Ik zag een vacature open staan bij Westcord hotels en dacht  gelijk aan hoe ik  mijn stage periode daar had ervaren. Westcord Hotels is een Nederlands familie bedrijf, met maar liefst 16 hotels verspreid in Nederland, waaronder 3 in Amsterdam(Westcord City Centre Amsterdam , Westcord Art Hotel en Westcord Fashion Hotel en nog 1 in the making genaamd Hotel Jakarta Amsterdam).

Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en een paar dagen later kreeg ik een belletje met goed nieuws (THANK GOD). Ik was helemaal flabbergasted en kon niet wachten om weer lekker aan het werk te gaan.

Mijn eerste werkdag was zo spannend, maar het gaf me ook een goed en vertrouwd gevoel. Hoewel het mij een vertrouwd gevoel gaf, vond ik het ook echt wennen om  8 uurtjes zonder mijn dochtertje te zijn. Dat was ik natuurlijk niet gewend. In een jaar tijd heb ik nog nooit zo lang mijn meisje moeten missen. Dat vond ik voornamelijk het moeilijkste de eerste twee weken en nog steeds wel een beetje. Nu zijn we drie weken verder en vind ik het heerlijk om weer het gevoel te hebben dat ik mezelf weer een beetje bij beetje opnieuw leer kennen en mij nuttig voel buiten mama zijn.

Nieuw Jaar & Nieuwe kansen! Zo ben ik het nieuwjaar in gegaan. Vol met liefde, vreugde en nieuwe kansen!

Verder wil ik jullie mededelen dat ik ga vloggen! Elke week wil ik een nieuwe vlog op mijn youtube-kanaal IHEART.L plaatsen. In mijn vlogs kunnen jullie een kijkje nemen in mijn leven hoe ik het moederschap ervaar. JUST LIKE MY BLOG

Dus heel wat om naar uit te kijken in 2018!

Heel veel lees/kijk plezier!

Liefs Marchana

Share:

1 comments so far.

Eén reactie op “Nieuw Jaar & Nieuwe kansen!”

  1. Tante Mimi schreef:

    Welcome back mommy! 📸

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:
Spring naar werkbalk