blogg

BABYROOM TOUR

HI THERE! Lieve lezers,

eindelijk is het zover, zoals jullie in mijn vorige blog heb kunnen lezen ga ik dus ook vloggen!

Hier is ie dan ” Mijn allereerste vlog” I must say dit is ondertussen echt mijn 6e of 7e vlog die ik heb gemaakt. Ik moest echt wennen om mezelf terug te zien en te horen in de video’s (ireallydon’tlikemyvoice) en de hele dag in de camera naar jezelf kijken en praten ben ik natuurlijk ook niet gewend maar ” THIS IS IT” oftewel ”VLOG NUMMER 1”

Heel veel kijk plezier en hopelijk vinden jullie het een leuke video!

DONT FORGET TO FOLLOW,LIKE AND SUBSCRIBE als jullie het een leuke vlog vinden!

a

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:
Spring naar werkbalk